Βάζουμε τα σφολιατάκια σε θήκες για ατομικά κέικ.
Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες.
Για τον κιμά:
Βάζουμε το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για 3 λεπτά.
Ρίχνουμε και τον κιμά και τα τσιγαρίζουμε ακόμα κανένα πεντάλεπτο μέχρι να βγάλει ο κιμάς τα υγρά του.
Προσθέτουμε το νερό, τον πελτέ, το αλάτι και το πιπέρι και βράζουμε για μισή ώρα περίπου μέχρι να βράσει ο κιμάς.
Για την μπεσαμέλ:
Βάζουμε τη μαργαρίνη να λιώσει σε μια κατσαρόλα.
Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με το σύρμα.
Προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα ανακατεύοντας συνεχώς.
Πριν ζεσταθέι το γάλα ρίχνουμε τα αβγά και ανακατεύουμε γρήγορα να διαλυθούν.
Ρίχνουμε το μασχοκάρυδο και το τυρί κι ανακατεύουμε μεχρι να πήξει.
Αφού ειναι όλα έτοιμα, βάζουμε μέσα στα σφολιατάκια μας 1 κ.σ. μακαρόνια, 1 κ.σ. κιμά και, 1 κ.σ. μπεσαμέλ και ψήνουμε για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς στο πάνω κάτω.